درصد موفقیت کاشت مو چقدر است؟
برای افرادی که دچار ریزش مو و طاسی سر هستند کاشت مو یک روش غیرتهاجمی و کاملاً طبیعی و دائمی هست. در اکثر مواقع پیوند مو با موفقیت ۷۰ تا ۱۰۰ درصدی همراه است؛ اما در برخی اوقات این روش موفق نخواهد بود. با انتخاب یک پزشک مناسب میتوانید بهترین نتیجه را بگیرید؛ زیرا پزشک ماهر قبل از هر چیزی با انجام آزمایشهای مختلف دلیل ریزش مو را پیدا کرده و در صورتی که کاشت مو برای شما مناسب باشد این روش درمان را انجام میدهد.
در هر شیوه درمانی عوامل زیادی برای موفقیت یا عدم موفقیت آن وجود دارد که عمل تهاجمی کاشت مو نیز از آن مستثنا نیست. در این عمل عواملی همچون انتخاب روش مناسب درمان، داشتن یا عدم داشتن بانک مو قوی، رعایت کامل مراقبتهای قبل و بعد از عمل و … نکاتی است که در موفقیت یا عدم موفقیت عمل کاشت مو مؤثر خواهد بود. هنگام بررسی روشهای کاشت مو، مطمئن شوید که این روشها تا چه حد موفقیت آمیز است. همانقدر که انتخاب کلینیک و پزشک متخصص و طی آن انتخاب بهترین روش در نتیجه کاشت مو مؤثر است، مراقبتهای بعد از کاشت مو نیز میتواند روی نتایج تأثیر مستقیم داشته باشد. اگر مراقبتهای قبل و بعد از کاشت مو را به درستی انجام ندهید حتی اگر بهترین پزشک و مدرنترین روش را انتخاب کنید، درصد موفقیت کمی در کاشت مو خواهید داشت. در ادامه عواملی را بررسی میکنیم که روی درصد موفقیت کاشت مو مؤثر است.
اگر از فقدان موهای خود رنج میبرید، میتوانید با پیوند مو مشکل خود را حل کنید. بزرگترین مزیت پیوند مو این است که فرد اعتماد به نفس خود را بازمییابد. در کلینیک بهین اصفهان از بهترین روشهای کاشت و پیوند مو بهره گرفته شده است تا نتایجی رضایت بخش و شگفت انگیز برایتان به ارمغان آید. در این مرکز از روشهای کاشت مو شامل پیوند واحد فولیکولی (FUT) و استخراج واحد فولیکولی (FUE) برای ایجاد نتیجهای طبیعی استفاده میشود. مورد قابل ذکر آن است که شما میتوانید بر اساس میل خود موهای پیوند یافته را حفظ کنید، آنها را رنگ کنید، مواد آرایشی بزنید، بشویید و با هر مدل مویی آراسته کنید. به منظور دریافت مشاوره و یا رزرو نوبت می توانید با شماره تلفن 36290689 - 031 تماس حاصل فرمایید.
مراحل کاشت مو با درصد موفقیت بالا
- مشاوره قبل از کاشت مو: در طول مشاوره قبل از کاشت مو مواردی همچون سلامت عمومی فرد، ارزیابی خواهد شد.
- معاینه مو: پزشک قبل از صدور اجازه کاشت باید ضخامت مو، تعداد فولیکولهای سالم روی سر، رنگ موها و پوست سر را با دقت معاینه نماید تا متوجه شود که آیا پیوند مو برای فرد نتیجه بخش خواهد بود یا خیر.
- انتخاب روش کاشت موی مناسب شما: پس از معاینه دقیق ویژگیهای مو و بررسی نواحی مناسب برای برداشت فولیکول، پزشک با در نظر گرفتن درخواست فرد، اقدام به انتخاب بهترین روش کاشت مو که با کمترین عوارض و بیشترین بازدهی همراه باشد، مینماید.
- آزمایشهای لازم قبل از کاشت مو: پس از انتخاب متد کاشت مو پزشک از فرد میخواهد که از لحاظ چند فاکتور مهم و مؤثر در فرایند کاشت مو بررسی شود. عواملی همچون کم خونی، فشار خون بالا، دیابت، کمبود آهن یا اکسیژن خون، وجود مشکلات انعقادی خون و … مواردی هستند که به شدت روی کیفیت پروسه کاشت مو تأثیر میگذارند، بنابراین فرد باید قبل از کاشت مو از بابت فاکتورهای مذکور مورد بررسی آزمایشگاهی قرار بگیرد و جواب آزمایش خود را تحت اختیار پرسنل و کادر پزشکی قرار دهد.
- برداشت مو: در این مرحله پزشک از بانک مویی که از قبل تعیین نموده است اقدام به استخراج فولیکولهای مو به تعداد مورد نیاز خود میکند.
- انجام کاشت مو: موها پس از تبدیل به گرافتهای چندتایی در ناحیه طاسی سر با فواصل معین کاشته میشوند.
عوامل مؤثر در درصد موفقیت کاشت مو
عوامل زیادی هستند که میتواند در موفقیت کاشت مو تأثیرگذار باشد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت:
- عدم مهارت و تجربه پزشک و همچنین مکان جراحی
- تعداد گرافتهای مو و ناحیه مورد نظر برای کاشت
- خدمات و دستگاههای ارائه کننده کاشت مو در کلینیک
- انتخاب روش مناسب برای کاشت مو متناسب با شرایط بیمار
- ضخامت مو در منطقه اهدا کننده و متناسب بودن آن با منطقه مورد نظر که نقش مهمی در موفقیت و عدم موفقیت کاشت مو دارد.
- میزان تراکم موهای کاشت شده
- میزان سن و همچنین شرایط جسمی بدن فرد
- مراقبتها و رعایتهای بعد از انجام عمل کاشت مو
- تقویتهای لازم بعد از انجام عمل کاشت مو
بیش از هرچیزی انتخاب پزشک خوب و کلینیک مناسب در موفقیت کاشت مو نقش دارد. به طوری که اگر یک پزشک ماهر و متخصص جراحی را انجام دهد موفقیت ۱۰۰ درصد خواهد بود. با این حال مراقبتهای بیمار بعد از کاشت نیز بسیار مهم است و میتواند نتیجه را تحت تأثیر قرار دهد. بعد از کاشت مو مواردی وجود دارد که رعایت آنها میتواند درصد موفقیت کاشت مو را افزایش دهد.
مراقبت های پس از کاشت مو
- از استرس دوری کنید.
- در برابر نور آفتاب قرار نگیرید.
- در برابر باد، باران و آلودگیها قرار نگیرید.
- از قرار گرفتن در گرما و عرق کردن بپرهیزید.
- به هیچ عنوان از استخر، سونا و … استفاده نکنید.
- مکملهای غذایی استفاده کنید.
- داروهای ضد درد و آنتی بیوتیک که پزشک تجویز کرده است را به دقت مصرف کنید.
- در صورت تجویز پزشک از ماینوکسیدیل و فیناستراید استفاده کنید.
روش های رایج کاشت مو
کاشت مو به روش Fit
کاشت مو به روش استخراج واحدهای فولیکولی یا Fit یک روش ترمیم موی دائمی است که در آن موهای کاشته شده رشد خواهند کرد. در این روش به کمک یک پانچ گرافتها از بانک موی پشت سر و اطراف گوش برداشته میشود و در نواحی بدون مو کاشته میشود. این روش دوران نقاهت کوتاهی دارد؛ زیرا قسمت اهدا کننده نیازی به برش و بخیه ندارد. از این روش نه تنها برای کاشت مو بلکه برای کاشت ریش و سبیل و ابرو نیز استفاده میشود.
کاشت مو به روش Fut
در این روش پشت سر به صورت یک نوار برش داده شده و گرافتها برداشته میشوند. سپس ناحیه اهدا بخیه زده میشود. گرافتهای برداشت شده پس از بررسی در ناحیه مورد نظر کاشت میشوند. گرافتها در این روش کمترین آسیب را میبینند. پس به کمک روش FUT گرافتهایی با کیفیت بهتر و تراکم بیشتر را انتظار خواهیم داشت؛ اما این روش تهاجمیتر بوده و دوران نقاهت طولانیتری نیز دارد. هزینه کم، رشد سریع موهای کاشت شده، تراکم بالا و درصد موفقیت بیشتر باعث محبوبیت این روش شده است. البته افرادی میتوانند از این روش استفاده کنند که بانک موی مناسبی دارند.
کاشت مو به روش Sut
این روش شبیه به روش Fit است با این تفاوت که به جای پانچ دستی از دستگاه اتوماتیک برای برداشت و کاشت گرافتها استفاده میشود. استفاده از دستگاه اتوماتیک باعث سرعت بخشیدن به عمل برداشت گرافتها میشود. به علاوه کمترین میزان آسیب به گرافتها طی برداشت وارد میشود. در نهایت نتیجه این روش کاشت مو با سرعت و تراکم بالا خواهد بود که دوران نقاهت کوتاهی نیز دارد.
افراد نامناسب جهت کاشت مو
اگر موارد زیر در مورد شما صدق میکنند، شما کاندیدای مناسبی برای کاشت مو نیستید:
- افراد مبتلا به ریزش موی پراکنده با الگوی نامشخص
- کسانی که بانک موی بسیار ضعیفی دارند.
- افرادی که موهای بسیار نازکی دارند.
- افرادی که به بیماریهای عفونی ویروسی مانند HIV یا هپاتیت مبتلا هستند.
- مبتلایان به بیماریهای پوستی، دیابت پیشرفته، فشار خون کنترل نشده و اختلالات انعقادی باید پیش از کاشت مو با پزشک خود مشورت کنند.
عوارض جانبی کاشت مو
- کاشت مو هم یک عمل پزشکی است که مانند سایر اعمال پزشکی میتواند در برخی موارد مشکلاتی هم ایجاد کند؛ اما بسیاری از این عوارض و مشکلات موقتی هستند.
- تورم خفیف در پیشانی که با کمپرس آب سرد در چند روز نخست پس از کاشت التیام پیدا میکند.
- خونریزی خفیف
- مورمور شدن محل کاشت مو
- درد در ناحیهی کاشت مو که با مصرف مسکنهای تجویز شده از سوی پزشک رفع میشود.
کاشت ابرو در کلینیک بهین اصفهان با مطلوب ترین نتایج و مناسب ترین قیمت انجام میشود. شما میتوانید جهت هماهنگی یا کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36290689 - 031 تماس حاصل فرمایید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شریعتی ، بعد از اورژانس بیمارستان شریعتی ، طبقه دوم بانک آینده ،کلینیک پوست ومو بهین
تلفن : 36290689 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
کاشت مو چیست و چگونه انجام می شود؟
کاشت مو در افراد سالمند و نتایج نهایی آن
بالاترین تراکم کاشت مو چقدر است؟
چه افرادی برای کاشت مو به روش FIT مناسب هستند؟
آزمایش های لازم برای عمل کاشت مو
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .