دکتر محسن سلیمانی
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / مشکلات و بیماریهای پوست / درمان لکه های قهوه ای جای جوش

درمان لکه های قهوه ای جای جوش

یکی از مشکلات شایعی که امروزه افراد بسیاری را درگیر خود نموده است، ایجاد جوش در پوست و نواحی مختلف بدن می‌باشد. علت جوش ممکن است به دلایل متفاوتی از جمله عادت غذایی نامناسب، مشکلات عصبی، تغییرات غددی، نوع پوست، بهداشت نامناسب، هورمون‌های بدن، برخی بیماری‌ها، مشکلات ارثی، مصرف برخی مواد غذایی و … بستگی داشته باشد. جوش زمانی ایجاد می‌شود که پوست دچار التهاب شده باشد. برای اینکه پوست بهبود یابد و از این التهاب خلاص شود، می بایست سلول های پوستی جدید جایگزین سلول های ناحیه آسیب دیده شوند. در این فرآیند اگر سلولهایی که برای ترمیم به سطح پوست آمده اند، حاوی رنگدانه یا ملانین باشند با تجمع در نقطه ملتهب، ایجاد لک خواهند نمود. ملانین ها رنگدانه های طبیعی هستند که سبب تعیین رنگ پوست افراد می شوند. این لکه‌ها به‌صورت مسطح روی پوست دیده می‌شوند و معمولاً به‌رنگ قهوه‌ای هستند. در ادامه به روشهای درمان این لکه ها پرداخته میشود.

در کلینیک بهین اصفهان از تکنیک های متعددی برای درمان لکه های قهوه ای جای جوش استفاده میشود. شما می‌توانید برای آگاهی بیشتر از این روشها، با شماره ‌تلفن 36290689 - 031 تماس حاصل فرمایید.

روشهای درمان جای جوش

مزوتراپی

مزوتراپی تکنیک درمانی است که در آن از تزریق ویتامین‌ها، آنزیم‌ها، هورمون‌ها و عصاره‌های گیاهی به منظور جوانسازی پوست، سفت شدن آن و از بین بردن چربی آن استفاده می‌کنند. در این روش، از سوزن‌هایی ظریف تزریق مواد مختلف به لایه میانی پوست استفاده می‌شود. این روش می‌تواند رنگدانه‌های پوستی و اسکار آکنه را به‌طور مؤثر درمان کند.

لایه بردارهای شیمیایی

لایه بردار شیمیایی یک اسید قوی است که از آن برای برداشتن لایه فوقانی پوست و محو کردن جای جوش ها استفاده می شود. برخی لایه بردارهای شیمیایی ملایم را می توان در خانه نیز استفاده کرد. با این حال، پزشک می تواند محلول‌های قوی تری را تجویز کند که نتایج بهتری نیز به ارمغان می آورند. لایه بردارهای شیمیایی انواع بسیار مختلفی داشته و افراد باید برای انتخاب بهترین نوع با پزشک خود مشورت کنند. با اینکه این داروها بر همه انواع اسکارها مؤثر هستند؛ اما بیشتر برای اسکارهای عمیق استفاده می شوند.

نانوفت

نانوفت روشی است که در آن با تکنیک های خاص دیواره ی سلول های چربی را باز می کنند و سپس فاکتورهای رشد و غنی که در درون سلول های چربی می باشد را جدا می نمایند. این فاکتورهای آزاد شده خاصیت جوانسازی بسیار بالایی دارند. از کاربردهای نافوفت درمان اسکار آکنه است که در زیر اسکارها تزریق می شود.

لک جوش

لیزر

دستگاه لیزر، نوری با طول موجی مشخص را متناسب با هدفی که پزشک دارد، به پوست می‌تاباند. یکی از مهم‌ترین کاربردهای لیزردرمانی، برطرف کردن جای جوش و اسکار روی پوست بدن است. برای این منظور، دستگاه‌های لیزر متعددی مثل دایود، لیزر دی‌اکسیدکربن ، لیزر Erbium YAG و لیزر فرکشنال استفاده می‌شود. این دستگاه‌ها معمولاً به ۲ صورت تخریبی یا غیرتخریبی شناخته می‌شوند. کار این دستگاه‌ها ترمیم و بازسازی بافت آسیب‌دیده پوست است. با دستگاه لیزر تخریبی که برای درمان اسکارهای آکنه بسیار مفید هستند، می‌توان بافت سطحی پوست را تخریب کرد تا با تحریک کلاژن و سلول‌های پوستی، پوست بازسازی شود. دوره نقاهت این نوع لیزر نسبت به لیزر غیرتخریبی طولانی‌تر است. در دستگاه لیزر غیرتخریبی، چون شدت اشعه و میزان نفوذ آن در پوست کمتر است، صرفاً روی تحریک کلاژن برای بازسازی پوست متمرکز است. کلاژن نوعی پروتئین در بدن انسان است که باعث استحکام و افزایش حالت کشسانی پوست می‌شود. همچنین در بازسازی پوست و ساخت سلول‌های جدید نیز مؤثر است.

لیزر فرکشنال

لیزر فرکشنال کاربردهای زیادی دارد و از لیزرهای غیرتخریبی به شمار می‌رود. از این روش برای درمان جای جوش و اسکارهای آکنه استفاده می‌شود و با تحریک کلاژن پوست، به بازسازی بافت آسیب‌دیده کمک می‌کند. علاوه بر این، برای درمان چین‌وچروک، لکه‌های تیره پوست که ناشی از آکنه‌های پوستی، نور خورشید یا کهولت سن هستند، استفاده می‌شود. استفاده از لیزر فرکشنال از بروز جوش یا آکنه هم پیشگیری می‌کند و چون منجر به تولید کلاژن بیشتری در پوست می‌شود، میزان استحکام پوست را نیز افزایش می‌دهد.

لیزر IPL

لیزر IPL یا گرمادرمانی، با استفاده از گرمای تولید شده به‌وسیله نور لیزر که در طول موج‌های مختلف تولید می‌شود، می‌تواند در درمان جای جوش مؤثر باشد. از این روش برای درمان اسکار‌های آکنه، لکه‌های تیره و آفتاب‌سوختگی استفاده می‌کنند. از طرفی لکه‌های قرمز نیز با این روش به‌خوبی درمان می‌شوند.

سابسیژن

سابسیژن روشی به نسبت جدید است که در درمان‌های جوانسازی، آکنه، انواع اسکار و ضایعات آبله مرغان استفاده می‌شود. امروزه روش جدیدی از سابسیژن به‌وسیله کانولا توسط پزشکان متبحر انجام می‌شود که امتیاز آن نسبت به روش قدیمی این است که مدت‌زمان بهبود کوتاه‌تر شده و نیاز به مراقبت توسط بیمار را کم می‌کند، به طوریکه فرد بلافاصله می‌تواند به کارهای روزمره خود بازگردد.

پی آر پی

پی آر پی (PRP) یا همان پلاسمای غنی شده از پلاکت که در ایران به پلاکت درمانی نیز مشهور است، یکی از روش‌های درمانی طبیعی و نوین می‌باشد. برای درمان جای جوش و آکنه توسط این روش، با استفاده از غلیظ کردن پلاکت‌های خون و تزریق آن به سطح پوست صورت، سلول‌های بنیادی تحریک و کلاژن سازی افزایش می‌یابد. با افزایش سطح کلاژن سازی در پوست، به مرور زمان پوست جدید تولید شده و جای جوش و آکنه از بین خواهد رفت. برای شروع درمان جای جوش و آکنه با پی آر پی (PRP) ابتدا چند سی سی خون از مراجعه کننده گرفته شده و در دستگاه سانتریفیوژ قرار می‌گیرد. پس از گذشت مدت زمان مشخص، پلاکت‌های خون جدا شده و آماده تزریق می‌گردد. سپس پزشک با استفاده از سوزن‌های مخصوص تزریق پی آر پی، مقدار مشخصی از محلول آماده شده را به سطح پوست صورت مراجعه کننده تزریق می‌کند. برای کمتر حس شدن درد تزریق، ممکن است پزشک از بیحسی موضعی برای بیمار استفاده کند.

میکرونیدلینگ

دستگاه میکرونیدلینگ از سوزن‌هاي كوچكي تشكيل شده‌اند كه به آرامي پوست را سوراخ و زخم‌هاي كوچكي ايجاد مي‌كنند (عمق اين سوراخ‌ها معمولاً 5/0 تا 1 ميلي‌متر مي‌باشد). اين زخم‌ها تقریباً غيرقابل ديدن هستند؛ اما پوست آنها را تشخيص مي‌دهد و احساس نياز به التيام، باعث توليد كلاژن بيشتري مي‌شود. اين افزايش توليد كلاژن به صاف‌تر شدن جای جوش و همچنين خطوط نازك و چين و چروك‌ها كمك مي‌كند.

میکرودرم

رفع جای جوش با میکرودرم یا (microdermabrasion) روشی غیر تهاجمی، بدون نیاز به عمل جراحی و بدون درد و مطمئن و مؤثر برای پاک‌سازی و جوانسازی پوست است. میکرودرم، با از بین بردن سلول‌های مرده‌ی سطح پوست، موجب تحریک و افزایش تولید کلاژن و در نتیجه جوان شدن پوست می‌شود. بسیاری از افراد تنها پس از یک جلسه درمان، پیشرفت قابل توجهی را در بافت، رنگ و توناژ پوست خود مشاهده می‌کنند. میکرودرم پوست بیش از هر چیز برای بهبود جای جوش، علائم آبله و آثار تصادف و بیماری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

صفحه اينستاگرام دکتر سليماني

مراقبت های پس از درمان جای جوش

پس از درمان، پزشک با شما در خصوص نکات مرتبط با مراقبت از پوست صحبت خواهد کرد. این مراحل به نوع روش درمانی انجام شده و نیازهای خاص شما بستگی دارد. با این حال برخی از نکات کلیدی که شما باید از آنها پیروی کنید به شرح زیر می‌باشد:

هزینه درمان جای جوش

هزینه درمان جای جوش بسته به نوع آسیب دیدگی پوست ، روش درمان، تعداد جلسات مورد نیاز و کلینیکی که به آن مراجعه میکنید متفاوت است.

یکی از راههای درمان ریزش موی افرادی که به هر دلیلی نمی توانند کاشت مو انجام دهند، ترمیم مو می باشد. برخی از روشهای ترمیم مو مانند مزوتراپی و ... در کلینیک بهین اصفهان قابل انجام می‌باشند. شما می‌توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با این مرکز از طریق تماس با شماره ‌تلفن 36290689 - 031 اقدام فرمایید.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شریعتی ، بعد از اورژانس بیمارستان شریعتی ، طبقه دوم بانک آینده ،کلینیک پوست ومو بهین
تلفن : 36290689 - 031

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

تیکسل درمان چروک و خطوط پوست

لک ملاسما چیست؟

درمان کک و مک و لک پوست با لیزر

پانچ صورت چیست؟دوره نقاهت پانچ صورت

درمان لکه های ماه گرفتگی مادرزادی



نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
چه جوشهایی را اصلاً نباید دستکاری کرد؟چه جوشهایی را اصلاً نباید دستکاری کرد؟

جوش یک اختلال پوستی است که باعث ایجاد لکه‌ های مختلفی نظیر جوش های سرسیاه، جوش های سرسفید، کورکها، برآمدگی و تورفتگی‌ ها می شود. دستکاری جوش ها در مثلث خطر صورت عوارض دارد.در صورتی که در این منطقه جوش چرکی ایجاد شود، دستکاری کردن آن می ‎تواند عواقب جدی برای شما به دنبال داشته باشد. ... ادامه مطلب

درمان تعریق بیش از حد زیر بغل با بوتاکسدرمان تعریق بیش از حد زیر بغل با بوتاکس

تزریق بوتاکس برای درمان تعریق بدن از طریق مسدود کردن انتقال دهنده ها صورت می گیرد. ... ادامه مطلب

چگونه از موهای کاشته شده خود مراقبت کنیم؟چگونه از موهای کاشته شده خود مراقبت کنیم؟

مراقبت از موهای پیوند در روزهای بعد از عمل کاشت مو حتی در دراز مدت از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ... ادامه مطلب

بایدها و نبایدهای پس از جراحی پیوند موبایدها و نبایدهای پس از جراحی پیوند مو

در صورتی که فرد، نکات مراقبتی را بعد از کاشت مو رعایت نکند، ممکن است احتمال بروز عوارض جانبی را افزایش دهد، بنابراین بهتر است قبل از انجام کاشت مو نکات مراقبتی لازم را از پزشک متخصص زیبایی خود دریافت کنید و برای افزایش ماندگاری و مشاهده سریع نتایج به دستورالعمل های مراقبت بعد از کاشت مو بپردازید. ... ادامه مطلب

طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465