حداکثر تراکم کاشت مو چقدر است؟
ریزش مو شایعترین مشکل پوست و مو در سرتاسر دنیا و در طول تاریخ است. این مشکل فقط مختص آقایان نیست و زنان نیز از آن رنج میبرند. گاهی ریزش مو به حدی پیشرفت میکند که به طاسی کامل میرسد. گاهی هم به آرامی اثرات خود را میگذارد و به طاسی کامل نمیرسد. ریزش موی سریع و آهسته تقریباً به یک اندازه باعث نگرانی میشود. واقعیت این است که تنها راه درمان قطعی ریزش مو و افزایش تراکم مو، کاشت مو است. در افراد دچار به طاسی، عمل زیبایی کاشت موی طبیعی موجب افزایش نسبی تراکم موها خواهد شد که به عنوان بهترین روش افزایش تراکم موها در افراد مختلف مورد توجه قرار میگیرد.
در یک مورد متوسط کاشت مو، فولیکولهای مو در تراکمهایی از ۴۵ تا ۶۰ واحد فولیکولی در سانتیمتر مربع کاشته میشوند. تراکم کاشت مو بالا به طور خاص برای بیمارانی انجام میشود که واحدهای فولیکول دهنده زیادی در ناحیه دائمی دارند. این روش همچنین برای بیمارانی که طاسی بسیار کمی با ریزش موی تثبیت شده دارند انجام میشود. هر گرافت شامل 4 یا 5 عدد تار مو است و با کاشت این تعداد گرافت یعنی حدود 14 هزار تار مو به ناحیه طاس سر منتقل شده است. اگر مراجع، درخواست ایجاد تراکم بیش از این را داشته باشد، به او پیشنهاد میگردد پس از یک سال با روشهای غیر جراحی برای بالاتر بردن تراکم کاشت مو اقدام کند. جهت بررسی تراکم موها موقع کاشت، پزشک ابتدا وضعیت سلامتی و شرایط ژنتیکی شما را بررسی میکند. سپس بانک مو ارزیابی میشود. در صورتی که بانک موی شما توانایی اهدای موی کافی برای کاشت نداشته باشد، احتمال اینکه به کل نتوانید کاشت مو را انجام دهید وجود خواهد داشت. قدرت فولیکولها و احتمال رشد آنها پس از کاشت، رعایت نکات دوران نقاهت، عدم مصرف داروهای رقیقکننده خون و استعمال دخانیات و در نهایت تجهیزات کلینیک و تخصص پزشک همه در میزان تراکم موها پس از کاشت تأثیرگذار هستند.
کاشت مو طبیعی در اصفهان ، از جمله خدماتی است که در کلینیک کلینیک دکتر محسن سلیمانی به مراجعین محترم ارائه می گردد. شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با این مرکز از طریق تماس با شماره تلفن 36290689 - 031 اقدام نمایید.
عوامل مؤثر در تراکم کاشت مو
بهطور کلی، تراکم مناسب و لازم در کاشت موی طبیعی در بیماران مختلف متفاوت است و به چندین عامل بستگی دارد:
- گرافت مو: گرافت مو یکی از عوامل تعیینکننده میزان تراکم موی شخص است. گرافت همان فولیکولهای برداشته شده از ناحیه اهداکننده مو میباشند که به دستههای مشخصی تقسیم شده و برای کاشت مو آماده میشوند. در آن دسته از بیمارانی که تعداد گرافت های آماده شده برای کاشت در مقایسه با میزان طاسی یا کم پشتی موی بیمار کم باشد، طبیعی است که کاشت مو با تراکم بالا امکانپذیر نیست.
- ظرفیت پذیرش مو در پوست سر: یکی از فاکتورهایی که تراکم موی کاشته شده را تحت تأثیر قرار میدهد، میزان پذیرش مو در پوست سر بیمار است. ظرفیت پوست سر برای کاشت مو در افراد مختلف متفاوت است. درصورتیکه کاشت مو با تراکم بالاتر از ظرفیت پوست سر انجام شود، احتمال بروز زخمهایی در پوست وجود خواهد داشت.
- فاصله بین تارهای مو: برای کاشت مو با تراکم مناسب و بالا باید بین تارهای مو فاصلهای وجود داشته باشد که بتوان عمل کاشت موی طبیعی را بهخوبی انجام داد.
- بانک مو: کاشت ۳۵ تا ۵۵ فولیکول مو در هر سانتیمتر مربع برای پر کردن ناحیه طاسی کفایت میکند؛ اما برای آن دسته از افرادی که میخواهند موهای کاشته شدشان تراکم بالاتری داشته باشد، میبایست تعداد واحدهای فولیکول مو تقریباً دو برابر شود؛ یعنی بین ۷۰ تا ۱۰۰ واحد فولیکولی در هر سانتیمتر مربع. برای رسیدن به این میزان تراکم، بیمار باید از بانک موی خوبی برخوردار باشد.
- مهارت و تجربه جراح: توانایی و تجربه پزشک جراح و امکانات و تجهیزات کلینیکی که در آن عمل پیوند طبیعی مو انجام میشود، تأثیر بسیار زیادی در کاشت مو با تراکم بالا دارد. درصورتیکه عمل کاشت مو توسط یک جراح کارآزموده و ماهر و دقیقترین ابزارها انجام شود، امکان برداشت فولیکولها به تعداد زیاد و سالم نگهداشتن آنها و آسیب ندیدنشان در حین عمل فراهم میشود.
روشهای کاشت مو با حداکثر تراکم
۱-کاشت موی طبیعی به روش ترکیبی
روش کاشت موی ترکیبی همانطور که از اسم این روش مشخص است از دو روش FUT و FIT کمک گرفته میشود و ناحیه بدون موی سر که دچار ریزش مو شده است را پوشش میدهد. در این روش میتوان تا ۵۰۰۰ گرافت مو را حتی در یک جلسه برداشت کرد و در ناحیه موردنیاز کاشت.
روش کاشت موی ترکیبی برای افرادی که حجم طاسی آنها بسیار بالا است استفاده میشود؛ چون در این روش هم از روش FUT و هم از روش FIT استفاده میشود، در نتیجه تراکم کاشت مو در این روش بسیار بالا است.
۲-کاشت مو به روش Superfue Plus
کاشت مو به روش superfue plus جزء بهترین روشهای کاشت مو در دنیا است که توسط دستگاههای هوشمند و تمام الکترونیک صورت میگیرد. در این روش، دستگاه بهترین گرافت ها با ضخامت مناسب و چند ریشهای را برمیدارد. بدون اینکه آسیبی به بافتهای زیرین پوست سر بزند و یا جای اسکار باقی بماند. تراکم گرافت های برداشته شده در این روش بیش از ۵ تا ۷ برابر روشهای دیگر است. همچنین کاشت مو توسط دستگاه و بدون آسیب زدن به فولیکولها در جهت مناسب با رعایت خواب و استاندارد و با حداکثر تراکم انجام میشود.
3-کاشت مو به روش DHI
در کاشت مو به روش DHI ، برداشت مو با دستگاه میکرومتر انجام میشود. همچنین گرافتها با استفاده از مدادی به نام ایمپلنتز (قلم مخصوص DHI) انجام میشود. این مداد به طور همزمان شکافی روی پوست ایجاد میکند و همزمان موها را نیز در آن قرار میدهد.
در این روش، در هر سانتیمتر مربع تقریباً 80-90 پیوند طبیعی مو بدون کاهش خونرسانی صورت میگیرد. به این ترتیب، حداکثر چگالی ممکن و تراکم پیوند مو طبیعی با DHI حاصل میشود. علاوه بر این، دادن زاویه و جهت گرافت در روش کاشت DHI با Implanter مخصوص بسیار سادهتر و موفقتر است.

مراقبت های قبل از کاشت مو
در صورتی که از داروهای زیر استفاده می کنید. به منظور پیشگیری از خطر خونریزی، یک هفته قبل از کاشت مو مصرف آنها را متوقف کنید:
- داروهای ضد التهاب
- آسپیرین
- ویتامین های B و E
- داروهای رقیق کننده خون
- تمام داروهای گیاهی
پزشک معالج باید از تمامی داروهایی که بیمار استفاده می کند مطلع باشد. در برخی مواقع پزشک داروهای مصرفی را تغییر می دهد یا آنها را توسط داروهای دیگر جایگزین می کند. علاوه بر این توصیه می شود که مصرف الکل و استعمال دخانیات حداقل یک هفته قبل از کاشت مو متوقف شود. استفاده از این مواد سبب کاهش جریان خون در پوست سر و کندی روند درمان زخم ها می شوند.
مراقبت های بعد از کاشت مو
- مراقبت های بعد از عمل کاشت ، در نتیجه کاشت مو تأثیر زیادی دارند. در برخی مواقع بی احتیاطی و عدم توجه به توصیه ها، عواقب بسیار جدی دارد.
- بعد از کاشت مو لازم است که هنگام خواب و استراحت دو بالش زیر سر خود قرار دهید که سر در زاویه ۴۵ درجه قرار بگیرد.
- برای کاهش عوارضی از قبیل درد، خارش و تورم، پزشک دارو تجویز می کند. باید داروها را طبق دستورالعمل پزشک مصرف کنید.
- حداقل ۳ روز پس از جراحی از مصرف سیگار و یک هفته پس از جراحی از مصرف الکل خودداری کنید.
- روز دوم یا سوم بعد از کاشت مو، مجاز به شستن سر خود طبق دستورالعمل پزشک می باشید.
- در صورتی که شرایط شما اینگونه است که مجبورید بیش از ۳۰ دقیقه در روز در معرض نور شدید خورشید باشید، لازم است که به مدت ۳ ماه سر خود را با کلاه مخصوص بپوشاند.
- معمولاً ۲ الی ۳ روز بعد از کاشت مو، قادر به شروع فعالیت های ساده و روزمره خود می باشید. فعالیت های فیزیکی محدود در هفته اول مجاز است؛ اما فعالیت های فیزیکی سنگین تر معمولاً از ۴۵ روز الی ۲ ماه بعد از کاشت مو شروع می شود.
عوارض کاشت موی بیش از حد
- برای پر کردن مناطق خالی سر نیازی به رسیدن به تراکم طبیعی نیست و کاشت این تعداد گرافت، باعث هدر رفتن فولیکولها میشود. به هر حال ریزش مو ممکن است ادامه پیدا کند و مناطق دیگری از سر نیز خالی شود. اگر در کاشت ابتدایی، فولیکولهای زیادی برداشت شده باشد، دیگر فولیکولی برای پر کردن طاسیهای جدید نمیماند.
- کاشت بیش از حد گرافتها میتواند خونرسانی به دیگر فولیکولها را با مشکل مواجه کند. اگر این مسئله رخ دهد، موهای طبیعی شما که در اطراف نواحی کاشته شده قرار دارند، دچار شوک شده و میریزند.
- کاشت بیش از اندازه گرافتها میتواند باعث آسیب شدید یا انحراف در سیستم خونرسانی پوست سر شود. این مسئله نیز منجر به ایجاد اسکار (زخمگاه) و نکروز (مرگ سلولها) پوست سر میشود.
بالاترین تراکم کاشت مو معمولاً کمتر از تراکم طبیعی است. البته ممکن است وضعیت شما جوری باشد که بتوان به تراکمهای نزدیک حالت طبیعی رسید. این کار فقط در صورتی انجام میشود که جراح شما مطمئن باشد خونرسانی به بقیهی فولیکولها دچار مشکل نشده و دچار ریزش مو در اثر شوک نخواهید شد.
بیشتر بخوانید : عواراض کاشت مژه طبیعی
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شریعتی ، بعد از اورژانس بیمارستان شریعتی ، طبقه دوم بانک آینده ،کلینیک پوست ومو بهین
تلفن : 36290689 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
آیا پیوند مو از شخصی به شخص دیگر امکان پذیر است؟
اهمیت بانک مو در عمل کاشت مو چیست؟
بهترین کلینیک کاشت مو زنان
عوامل مؤثر در تعیین هزینه کاشت مو
پیوند مو چیست؟
نظرات کاربران درباره این مطلب :

این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .